SEO copywriting en vertaling voor Kids of the Future Shoes

SEO copywriting en vertalingen voor KOTF-shoesSEO copywriting, vertaling en website beheer: een totaalproject voor Evina

Met Kids of the Future kon Evina Copywriting & Vertalingen al haar troeven uitspelen: SEO copywriting, SEO vertaling en website beheer. Kids of the Future is een gloednieuw en exclusief schoenenmerk voor kinderen, ontworpen door de Belgische Jean-Paul Vanackere en ambachtelijk vervaardigd in Italië. De website is opgezet door partner Acoma en beoogt twee doelstellingen: geïnteresseerde handelaars aantrekken om de KOTF-shoes te verkopen en het merk kenbaar maken bij de particuliere kinderen. Een website voor en door kinderen: jawel, de kinderen mogen zelf hun ideeën doorgeven zodat de schoenen hip en cool worden zoals zij het gedroomd hebben.  

 

SEO copywriting en vertaling: Evina helpt KOTF-shoes uit de startblokken

Voor de SEO copywriting, de vertaling en het website beheer deed Jean-Paul Vanackere een beroep op de diensten van Evina Copywriting & Vertalingen. De SEO copywriting bestond uit een 10-tal teksten waarmee de website uit de startblokken kon schieten. Voor de SEO copywriting kozen we zorgvuldig een aantal rake trefwoorden zodat de webpagina’s snel konden scoren. Evina realiseerde eveneens de vertaling naar het Frans en het Engels. De vertaling was een SEO vertaling, wat betekent dat de trefwoorden niet zo maar vertaald zijn. Voor de gebruikte trefwoorden deden we eerst een trefwoordenanalyse om er zeker van te zijn dat ze kans maken op een goede score in de zoekmachines.

 

Beheer cms systeem: input seo copywriting, vertaling en afbeeldingen

Het gebruiksvriendelijke cms systeem van KOTF-shoes beschikt over een taalmodule met drie talen: het Nederlands, het Frans en het Engels. We startten met de input van de Nederlandse teksten in de editor en de afbeeldingen deels in de editor en deels in de galerijen. Dankzij een vertaalknop hoefden we voor de andere talen enkel nog de teksten in te voeren en de alt-tag voor de afbeeldingen aan te passen. Een interessant voordeel van een Drupal cms systeem, waar Evina aardig mee overweg kan. Bij het website beheer namen we ook de pagina lay-out voor onze rekening.

 

Op Evina Copywriting & Vertalingen kunt u rekenen, ook met een krappe deadline!

De klant had een heel krappe deadline om zijn eerste collectie op de markt te kunnen lanceren. Hij was dan ook heel tevreden over het resultaat. Bij de start van het project koos de klant er bewust voor om een opleiding te volgen zodat hij na de start zijn website zelf kon beheren. Zoiets is noodzakelijk wetende dat schoenencollecties wisselen met de seizoenen. Nu is de klant onafhankelijk en kan hij naar hartenlust zijn eigen SEO copywriting, vertaling en website beheer realiseren naar behoefte.

 

Het KOTF-project in een notendop

  • Opzetten van een nieuwe website en CMS met Drupal door partner Acoma
  • Trefwoorden analyse Nederlands, Frans en Engels
  • SEO Copywriting van een 10-tal webpagina’s in het Nederlands
  • SEO vertaling naar het Frans en het Engels
  • Beheer website: invoer van alle teksten en afbeeldingen in de website
  • Opleiding in website beheer door partner Acoma.
  • De klant beheert momenteel zijn website volledig zelf.

 

Op zoek naar een website, cms systeem en SEO copywriting en vertaling om uit de startblokken te schieten?

Vraag een offerte aan voor seo copywriting

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.

Kies uw taal