Vertaler Frans voor uw Franse vertaling

Waarom uw Franse vertaling overlaten aan Evina Copywriting

Een van de belangrijkste troeven van Evina Copywriting is de perfecte tweetaligheid Nederlands en Frans van oprichtster en zaakvoerder Pascale Delbeke. Zij is in het Frans opgevoed en heeft in het Nederlands gestudeerd. Intussen heeft zij als vertaler al meer dan 20 jaar ervaring in diverse sectoren. In combinatie met een grondige kennis van SEO copywriting van webteksten met SEO optimalisatie voor de zoekmachines is copywriting en vertaling van websites de core business van Evina Copywriting geworden.

Welke taalcombinaties met Frans kan Evina u aanbieden?

  • Nederlands – Frans
  • Frans – Nederlands
  • Engels – Frans
  • Frans – Engels
  • Duits – Engels
  • Engels – Duits
  • Frans – Spaans

 

Vertaling diensten van Evina

Wij leveren een Franse vertaling aan concurrentiële prijzen voor zelfstandigen, particulieren, bedrijven en KMO’s.
Onze vertalers werken bewust niet met vertaalmachines. Wij zijn ervan overtuigd dat een natuurlijke vertaling nog steeds het beste resultaat geeft. Frans is een rijke taal met veel nuances, die vaak verloren gaan in een vertaling met dergelijke vertaalsoftware.
Naast de vertaling van webteksten met SEO technieken voor de zoekmachines, vertalen we ook brochures, nieuwsbrieven, blogs, syllabussen, cursussen, lastenboeken, PowerPoint presentaties, zakelijke documenten, offertes, farmaceutische gebruiksaanwijzingen, persartikelen, …
Een technische handleiding moet vaak letterlijk vertaald worden. Ook al is de vertaling van een website of een brochure eerder vrij, we garanderen u het behoud van uw publicitaire boodschap.


Hebt u nog vragen?
Contacteer ons vrijblijvend.

Geïnteresseerd?
Vraag een vrijblijvende en gratis prijsofferte.
Via ons online formulier kunt u uw brontekst inladen en meesturen.

Meer weten over het belang van de Franse taal?
Lees onze blog en geef uw reactie.

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.

Kies uw taal