Commerciële vertalingen

Commerciële vertalingen met een stevige marketingkennis

Om uw diensten of producten succesvol op de internationale markt te lanceren, moet u de taal spreken van de anderstalige klanten, ze overtuigen en uiteraard aanzetten tot kopen. Daarom moeten commerciële vertalingen gebeuren met de nodige marketingkennis in zowel de bron- als de doeltaal. Alleen commerciële vertalingen met een wervende tone-of-voice raken de juiste snaar. En elke taal heeft zo zijn eigen commerciële uitspraken. Commerciële feeling en een grondige kennis van de taalfinesses, gecombineerd met een flinke dosis creativiteit zijn de belangrijkste eigenschappen van een commerciële vertaler.

 

Commerciële vertalingen die overtuigen

Marketing en verkoop kenmerken zich door een directe en wervende aanpak. Daarom moet een commerciële vertaling net zo to-the-point zijn als de oorspronkelijke tekst van uw brochures, folders, flyers of mailings. Uw boodschap moet even overtuigend klinken als die in de brontekst, ook al is hij anders uitgedrukt. Hierin herkent men de goede commerciële vertaler. Hij blijft uw klanten overtuigen en zet ze aan tot actie: contact nemen, bestellen, of beter nog … uw product of dienstverlening kopen.

 

Commerciële vertalers kennen hun vak

Een commerciële vertaling is totaal anders dan een juridische vertaling of een technische vertaling. De vertaling van marketingteksten vereist een specifieke aanpak. Commerciële teksten moeten niet alleen wervend en direct vertaald zijn, ze moeten ook afgestemd zijn op uw producten of diensten en gericht naar uw doelgroep. Onze vertalers laten uw boodschap en stijl doorklinken in hun commerciële vertaling zodat uw anderstalige potentiële klanten uw producten en diensten helemaal aanvoelen. Een commerciële vertaler is de sleutel tot een succesvolle internationale reclamecampagne.

 

Commerciële vertalingen nodig?

Stuur ons uw document door via het online offerteformulier. Binnen het uur ontvangt u een vrijblijvende offerte in uw mailbox. Gaat u hierop in, dan zetten we de vertaalprocedure in gang.

 

Vraag een offerte aan Vertaalbureau Evina

10% korting op eerste vertaling

Klanten die kozen voor onze commerciële vertalingen

Onze commerciële klanten zijn onder andere reclamebureaus, fabrikanten, groothandelaars, dienstenbedrijven, culturele en toeristische centra die actief zijn op de internationale markt. Wij vertalen voor hen vooral bedrijfsbrochures, productbrochures, websites, folders, flyers, mailings, leaflets, catalogi en productfiches.

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.

Kies uw taal