Copywriting van uw blog

Bloggen

Met een blog verwerft u naambekendheid,
een niet te onderschatten marketing instrument

Blogs rijzen tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Of daar geld mee te verdienen valt is een interessante vraag: rechtstreeks niet, onrechtstreeks wel. Door interessante onderwerpen aan bod te laten komen, trekt u de interesse van bezoekers. Regelmatig schrijven over nieuwe ontwikkelingen van uw producten en/of diensten toont aan dat u kennis van zaken hebt. En dat levert naambekendheid en nieuwe klanten op.
Kennis delen met collega’s in dezelfde branche is eveneens een goed argument om een blog te schrijven. Door kennis te delen gaat u nieuwe informatie vergaren waardoor u uw activiteiten kunt verbeteren.

 

Blog, SEO en marketing gaan hand in hand

Hoewel een, blog schrijven toch enige inspanning en tijd vraagt, is het net zoals sociale media op het gebied van SEO optimalisatie en e-marketing wel degelijk zinvol.

  • Een blog biedt regelmatig nieuwe inhoud aan uw website. En daar houdt een zoekmachine zoals Google van. Een zoekmachine gaat dagelijks op jacht naar nieuwe content. Wanneer er wekelijks een nieuwe tekst op uw website verschijnt, is Google in zijn nopjes en kan hij weer gaan indexeren. Uw website levendig houden, is een goede zaak om bovenaan in Google te blijven.
  • Geïnteresseerden die met u wensen te communiceren, gaan zich registreren op uw website. U leert nieuwe potentiële klanten kennen. Maar dat is nog niet alles.
  • Bloggers  die uw informatie waardevol en geloofwaardig vinden, zullen een link plaatsen van hun website naar uw website. Linkbuilding is een belangrijke hoeksteen binnen de nieuwste SEO technieken.
  • Met een blog verhoogt u ook de hyperlinking. Dat zijn de interne doorverwijzingen van de ene webpagina naar de andere binnen uw eigen website. U begeleidt hiermee de bezoeker naar andere pagina’s van uw website die hem kunnen interesseren. Ook dit is een interessante SEO techniek.
  • Als u een blog wenst te schrijven, doe dit dan verstandig. Onderzoek via uw statistieken welke onderwerpen het meest aanspreken bij uw bezoekers en ga hierover schrijven. Blijf uw bezoekers boeien. Na enkele maanden zal het snel duidelijk worden, welke onderwerpen uw bezoekers het meeste kunnen boeien. Het aantal reacties en de inhoud ervan wijzen u de weg.

 

Geen tijd om een blog te schrijven?

Evina schrijft al jaren blogs over diverse onderwerpen zoals

  • Gezondheid, voedingssupplementen, natuurgeneeskunde, relaxatietherapie en –technieken, …
  • Reizen, hotel en restaurant arrangementen, vakantieverblijven, jeugdvakanties en –activiteiten, …
  • Sport, verenigingsleven, vrijetijdsbesteding, evenementen, …
  • Maar ook technische materies voor incassobureaus, de bouwsector, de voedingsindustrie, …


Wij schrijven zowel wekelijkse als maandelijkse teksten voor uw blog, per stuk of een reeks die u dan geleidelijk aan online plaatst.

Vraag een offerte aan voor seo copywriting

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.