Ons verhaal: copywriting en vertaling zijn onze passie

Evina Copywriting & VertalingenDe ontdekking van een passie voor SEO copywriting en vertaling

In de loop van haar carrière in vast loonverband wist Pascale Delbeke een heel gevarieerde ervaring op te bouwen. Als directiesecretaresse werd al snel ontdekt dat ze een behoorlijke taalknobbel bezat: copywriting en vertaling werden een passie.
De volgende 10 jaar werkte ze voor een topbedrijf in SEO optimalisatie en webdesign. Hun technieken voor seo copywriting haalden ze uit de eerste hand: bij Google in Amerika. Dankzij haar perfecte tweetaligheid, haar zin voor orde en structuur, haar leergierigheid en snelheid van begrip mocht zij als eerste het volledige beheer van de verschillende bedrijfswebsites voor haar rekening nemen. Zij schreef en vertaalde honderden SEO geoptimaliseerde webpagina’s en blogs in het Nederlands en in het Frans.

 

De stap naar een eigen onderneming: een schot in de roos

Tijdens deze boeiende baan legde ze contacten met leveranciers en klanten. Naast SEO copywriting en vertaling van webteksten, ontstond een goede communicatieve band met deze contacten. Hieruit groeide een sterke ondernemingsdrang.
De kinderen verlieten het nest en de kamers werden omgebouwd tot kantoren. En zo zette ze de stap naar haar eigen bedrijf. De bedrijfsnaam Evina Copywriting & Vertalingen is gewijd aan haar kinderen EVeline en NAthalie. Haar logo en haar slogan ‘Een choreografie met woorden’ is een knipoog naar haar vrijetijdspassie voor ritmische gymnastiek en dans, waarin ze jarenlang actief was als choreograaf.
Pascale volgde cursussen in Photoshop, PHP, SEO optimalisatie, e-mailing en sociale media. Ze bouwt haar eerste eigen website, schrijft haar webpagina’s met SEO optimalisatie en doet een bescheiden e-mail campagne. De eerste klanten laten niet lang op zich wachten.

 

Evina Copywriting & Vertalingen in volle groei

Al na enkele maanden blijkt het concept een schot in de roos te zijn! Naast de vele opdrachten vragen de klanten naar meer. Om aan deze stijgende vraag te kunnen voldoen, gaat Evina Copywriting & Vertalingen een partnerschip aan met enkele vaste professionele freelance medewerkers. Zo kunnen we vandaag naast seo copywriting en vertaling van websites en blogs ook verschillende vertaaldiensten leveren van allerlei documenten in de meest courante taalcombinaties zoals van en naar het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Daarnaast werkt Evina Copywriting & Vertalingen ook nauw samen met een partner, gespecialiseerd in e-marketing en websites bouwen. Onze nieuwe website is er een perfect voorbeeld van.
Vandaag werkt Evina Copywriting & Vertalingen met een klein maar sterk team dat een kwalitatieve en klantvriendelijke service biedt.

 

Een vertaling nodig?

Vul ons online offerteformulier voor vertalingen in en laad er uw bronteksten in. We baseren ons op het aantal regels om onze prijs te kunnen opmaken. Tot 2MB kunt u uw bronteksten meesturen met het offerteformulier. Indien ze zwaarder zijn, stuurt u ze beter per mail door. Voor nieuwe klanten die een vertaling wensen bij Evina Copywriting & Vertalingen geven we een introductiekorting van 10% op hun eerste vertaalopdracht vanaf 500 euro, excl. BTW.

Vraag een offerte aan Vertaalbureau Evina

10% korting op eerste vertaling

 

Seo copywriting en/of een vertaling nodig voor uw website of blog?

Vul dit tweede online offerteformulier in, dat speciaal opgesteld is om op uw specifieke vragen voor dit soort projecten te kunnen antwoorden. Duid zoveel mogelijk details aan zodat we u een gerichte en gedetailleerde prijsofferte kunnen doorsturen. Voor elk onderdeel ontvangt u een afzonderlijke prijs zodat u zelf kunt bepalen wat u precies nodig hebt. Wenst u een vertaling van uw website of blog, stuur dan een Word document mee met uw webteksten via het online formulier (tot 2MB) of via een afzonderlijke mail. We sturen u zo snel mogelijk een mail terug met de gevraagde prijzen.

 

Vraag een offerte aan voor seo copywriting

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.