Copywriting services en vertaalbureau: onze medewerkers

Een team van professionele medewerkers

Team Evina Copywriting & VertalingenEvina Copywriting & Vertalingen werd in 2009 opgericht door Pascale Delbeke. Zij koos er bewust voor om samen te werken met een team van professionele freelance medewerkers, die verschillende complementaire diensten leveren. Op die manier kunnen we onze klanten twee soorten diensten leveren:

 

Werken met freelance medewerkers biedt interessante voordelen

We leven in moeilijke tijden. Steeds meer kleine en middelmatige ondernemingen zijn op zoek naar kostenbesparende maatregelen. Hoog op het saneringslijstje staan personeelskosten. En daar wil Evina Copywriting & Vertalingen op een menswaardige manier iets aan doen!

Werken met freelance services biedt tal van voordelen:

 • Onze medewerkers die wegens besparingen hun job verloren, konden op die manier terug aan het werk als medewerker voor onze copywriting services en vertaalbureau.
 • Voor elke opdracht kunnen we gerichte kennis en professionalisme inzetten en aldus de beste kwaliteit aanbieden.
 • Voor elke activiteit ontdekt u onze ervaring: bekijk onze referenties voor seo copywriting, onze referenties voor vertalingen en onze referenties voor webbeheer.
 • We kunnen u vertalingen leveren van en haar het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Bekijk hiervoor de taalcombinaties die we u kunnen aanbieden.
 • Omdat onze freelancers thuis werken bespaart u in verplaatsingskosten. Door te geloven in thuiswerkers dragen u en wij ook bij aan het milieu.
 • Onze samenwerking is niet gebaseerd op onderaanneming, we werken dus niet samen op basis van een commissie. Onze vaste freelance medewerkers ontvangen het volledige honorarium voor hun prestaties en u betaalt hiervoor geen cent meer.
 • En uw financiële voordelen? Geen ingewikkelde loonadministratie, geen extra vakantiegeld, geen bijdrage aan dure afschrijvingen van kantoren, geen commissie voor verkopers of diensten in onderaanneming. Wij factureren u enkel onze prestatie.

 

Een transparante werkwijze en een samenwerking op basis van vertrouwen

De samenwerking met onze medewerkers is gegroeid uit een filosofie van onderling vertrouwen, klantvriendelijkheid en respect voor de medemens.
Uw eerste aanspreekpunt is Evina Copywriting & Vertalingen. Voor elke aanvraag sturen we u een vrijblijvende offerte. Al onze vaste medewerkers voor de copywriting services en ons vertaalbureau werken aan dezelfde overeengekomen tarieven. Bij goedkeuring van het project, sturen we de opdracht door naar de geschikte medewerker. Voor bepaalde opdrachten is het gemakkelijker werken als u rechtstreeks contact hebt met de medewerker in kwestie. Hij/zij zal u vervolgens contacteren en uw project verder behartigen. Bij de definitieve oplevering van het project ontvangt u een factuur van Evina Copywriting & Vertalingen, met uitzondering van de projecten die verband houden met website bouwen.

 

Wie zijn onze vaste medewerkers?

Door de kleinschaligheid van ons bedrijf werken we voorlopig met een beperkt aantal vaste medewerkers, waarvan de volgende de belangrijkste zijn:

 • Pascale Delbeke, oprichter Evina Copywriting & Vertalingen heeft alle knowhow in huis voor een kwalitatieve seo copywriting van webteksten en blogs. Zij beheerst de SEO technieken als geen ander en volgt de meest recente ontwikkelingen op de voet. Dankzij haar tweetalige opvoeding is zij voor de webteksten, de Nederlands vertaling en Franse vertaling de perfecte schakel tussen van al uw documenten en uw website. 
 • Hilde Mortelmans, oprichter van Vertaalbureau Jinah verzorgt onze Engelse vertalingen. Zij werkt hiervoor nauw samen met native medewerkers.
 • Ulrike Angerer is onze Duitstalige vertaalster, die sinds jaren in Gent woont. Als native speaker Duits en wonende in België, beschikt zij over een perfecte talenkennis om al uw Duitse vertalingen te realiseren.
 • Luk Meulebrouck, oprichter Acoma Cybermarketing helpt onze klanten met het opzetten van een Drupal website, voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS systeem, aangevuld met e-marketing, e-mailing marketing, seo opleidingen, de analyse van uw bestaande website en trefwoordenonderzoek.

 

Is uw bedrijf op zoek naar een professionele vertaler voor uw teksten?

Gebruik hiervoor ons online offerteformulier. U kunt de gewenste taalcombinaties aanvinken en onderaan het formulier uw bronteksten inladen tot 2MB. Zijn uw bestanden echter te zwaar, u mag ze natuurlijk ook altijd doormailen. We contacteren u zo snel mogelijk en/of sturen u binnen de kortste tijd een prijsofferte. Voor nieuwe klanten bieden we een introductiekorting van 10% op hun eerste opdracht vanaf 500 euro.

 

Vraag een offerte aan Vertaalbureau Evina

10% korting op eerste vertaling

   

Een nieuwe website of teksten voor uw website of blog?

Denkt u er al een tijdje aan om een nieuwe website te laten bouwen of uw bestaande website te laten optimaliseren voor de zoekmachines? Klik op onderstaande offerteaanvraag die u doorverwijst naar ons webformulier dat betrekking heeft op alles wat met uw website te maken heeft. Probeer zo veel mogelijk te antwoorden op de gestelde vragen zodat we een duidelijk beeld krijgen van uw noden. We contacteren u zo snel mogelijk en/of maken u een offerte over.

Vraag een offerte aan voor seo copywriting

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.