Copywriting of teksten schrijven

Evina CopywritingCopywriting: teksten schrijven die resultaat opleveren

Zit u boordevol ideeën, maar krijgt u het niet op papier?
Zit u tot over uw oren in het werk en vindt u de tijd niet om degelijke teksten te schrijven?Hebt u zoveel tijd gestoken in uw website, maar hij doet het niet zoals verwacht?
Wordt uw nieuwsbrief niet gelezen en onmiddellijk gedelete?

U hebt het allemaal al meegemaakt...
Laat het schrijven dan maar over aan Evina Copywriting. U installeert uw computernetwerk toch ook niet zelf? De copywriters van Evina Copywriting schrijven uw teksten tot ze helemaal perfect zijn.

Waarom kiezen voor een professionele copywriting

Evina Copywriting vertrekt vanuit een briefing, een interview, aangeleverd bronmateriaal en/of een persoonlijk onderzoek. Hierbij houden we rekening met de interesses, de belangen, de percepties en de emoties van uw doelgroep. En daarop stemmen we onze structuur, de inhoud en de taal af. Onze copywriters schrijven en herschrijven uw teksten tot ze helemaal voldoen aan uw verwachtingen.

Goede copywriting sleept de lezer mee in uw verhaal of boodschap. De copywriter wekt zijn interesse en overtuigt hem om te doen wat u van hem verlangt. Hij geeft niet alleen nuttige informatie, maar overtuigt en jawel …, beïnvloedt de lezer.

Welke teksten kan Evina Copywriting voor u schrijven

  • SEO webteksten: zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor uw website
  • Blogs: nieuws en informatie over diverse onderwerpen, waaraan de bezoekers van uw website interactief kunnen deelnemen door te reageren
  • Brochures, flyers, folders, … die verkopen
  • Nieuwsbrieven die uw klanten inlichten over de laatste nieuwe informatie
  • Mailings die in een oogopslag uw nieuwe producten en diensten kenbaar maken
  • Lastenboeken en verkoopboeken voor de bouwsector
  • Personeelsmagazines
  • Cursussen voor diverse onderwijsrichtingen

Afhankelijk van het medium en de doelgroep schrijven we zakelijk, commercieel of gemoedelijk, gericht tot de klant of tot uw personeel, technisch, wetenschappelijk, speels of relaxed, …

Onze ervaringen in copywriting: verschillende talen en diverse sectoren

Evina Copywriting werkt met een freelance team. Onze copywriters en vertalers schrijven en vertalen teksten in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans. In onze referentielijst vindt u een greep uit de diverse sectoren die tevreden terugkijken naar onze diensten. Wij schrijven teksten voor zelfstandigen, eenmanszaken, KMO’s, scholen, verenigingen, organisaties en instanties.

Breek uw kop niet langer en contacteer ons nu.
Vraag een vrijblijvende prijsofferte.
Informatie, advies en een persoonlijke aanpak, daar staan we voor.

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.