Evina Copywriting & Vertalingen

Evina Copywriting & VertalingenCopywriting en vertaling:
spelen met woorden is onze passie

Evina Copywriting & Vertalingen is een kleinschalig copywriting & vertaalbureau in Aalter, dat kwaliteit en een persoonlijke aanpak vooropstelt. Onze activiteiten concentreren zich hoofdzakelijk op seo copywriting van websites en diverse soorten vertaaldiensten van algemene vertalingen over commerciële vertalingen van brochures, flyers, folders en websites tot juridische vertalingen van contracten, algemene voorwaarden en reglementen en technische vertalingen van lastenboeken en veiligheidsvoorschriften voor de bouwsector. Spelen met woorden is onze passie, vandaar onze slogan: ‘Een choreografie met woorden’.

 

Samenwerking met betrouwbare partners opent nieuwe deuren

Het stijgend aantal tevreden klanten was de aanzet om met professionele partners in zee te gaan. Deze samenwerking opende deuren naar nieuwe uitdagingen, waardoor we onze activiteiten konden uitbreiden naar copywriting en vertalingen in de taalcombinaties die het meest gevraagd zijn in onze omgeving: van en naar het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Om het aanbod van seo copywriting en vertalingen van websites en blogs enerzijds en vertalingen van diverse documenten anderzijds compleet te maken, werken we nu ook samen met een betrouwbare partner die dynamische websites opzet met een multifunctioneel CMS systeem. Het is dan ook maar een kleine stap verder om uw geschreven en vertaalde teksten rechtstreeks in uw cms-systeem in te voeren. Ook al hebt u geen website van bij ons, onze experten in webbeheer, plaatsen al uw teksten online.

 

Copywriting en vertalingen: expertise in verschillende sectoren

Evina Copywriting & Vertalingen streeft ernaar om te werken met copywriters en vertalers die schrijven en vertalen naar hun moedertaal. Uw documenten en uw website worden geschreven en vertaald door mensen die uw vaktaal spreken en begrijpen. Onze doelgroep omvat zowel particulieren en kleine zelfstandigen, als KMO’s, vzw’s en vennootschappen in verschillende sectoren zoals toerisme, autorijscholen, de voedingssupplementensector, de bouwsector, afvalverwerkingsbedrijven, technische bedrijven, enz.  

 

Een hart voor onze klanten: vertel ons uw verhaal …

Een persoonlijke aanpak, loyaliteit, confidentialiteit en concurrentiële prijzen kenmerken onze filosofie. We hebben een luisterend oor naar de behoeften van al onze klanten en geven indien gewenst graag advies op maat. Hoe we tewerk gaan leest u uitgebreid in onze werkwijze voor vertalingen en seo copywriting.

Evina Copywriting & Vertalingen heet u hartelijk welkom om te genieten van een bezoek doorheen haar website. Hebt u na deze ontdekkingstocht het gevoel ons beter te kennen? Dan maken we ook graag kennis met u. Neem gerust vrijblijvend contact!

 

Een vertaling nodig?

Vul ons online offerteformulier voor vertalingen in en ontvang in uw mailbox een gratis en vrijblijvende offerte. Vergeet niet om uw bronteksten mee te sturen. We baseren ons op het aantal aanslagen om onze prijs te kunnen opmaken. U kunt ze tot 2MB meesturen met het offerteformulier. Indien ze zwaarder zijn, stuurt u ze beter per mail door. Voor nieuwe klanten die een vertaling wensen bij Evina Copywriting & Vertalingen geven we een introductiekorting van 10% op hun eerste vertaalopdracht vanaf 500 euro, excl. BTW.

 

Vraag een offerte aan Vertaalbureau Evina

10% korting op eerste vertaling

Seo copywriting en/of vertaling nodig voor uw website of blog?

Vul dit tweede online offerteformulier in, dat speciaal gericht is op vragen voor dit soort opdrachten. Geef zoveel mogelijk details weer zodat we u een gerichte en gedetailleerde prijsofferte kunnen doorsturen. Voor elk onderdeel ontvangt u een afzonderlijke prijs zodat u zelf kunt bepalen wat u precies nodig hebt. Wenst u een vertaling van uw website of blog, stuur dan een Word document mee met uw webteksten via het online formulier (tot 2MB) of via een afzonderlijke mail. We sturen u zo snel mogelijk een mail terug met de gevraagde prijzen.

Vraag een offerte aan voor seo copywriting

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.