De filosofie van ons copywriting- en vertaalbureau

Filosofie Evina Copywriting & VertalingenCopywriting- en Vertaalbureau,
waar de mens centraal staat

Onze filosofie bepaalt de identiteit en het imago van ons copywriting- en vertaalbureau. De mens staat bij ons centraal, onze klanten komen op de eerste plaats. Dit stralen we uit in wie we zijn, hoe we tewerk gaan en wat de normen en waarden zijn die we nastreven binnen ons beleid.

 

Wat zijn onze kernactiviteiten: seo copywriting en vertaling

Wij streven ernaar om onze klanten te ondersteunen in hun internationale communicatie. Door taalbarrières te doorbreken bieden we hen de mogelijkheid om over de grenzen heen te groeien.
Onze kernactiviteiten zijn vertaling en seo copywriting, aangevuld met enkele extra diensten zoals tekstrevisie en het invoeren van webteksten in cms systemen. Evina Copywriting & Vertalingen is een kleinschalig copywriting & vertaalbureau dat heel nauw samenwerkt met professionele copywriters en vertalers, die elk in hun specifiek domein ons team komen versterken. Op die manier kunnen we uw diensten en producten op een efficiënte en kwalitatieve manier helpen introduceren op de internationale markt.

 

Duurzaam en ethisch ondernemen

Evina Copywriting & Vertalingen streeft in haar werking naar respect voor zijn medemens, de natuur, klantvriendelijkheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en arbeidsvreugde. Door onze engagementen op alle vlakken na te komen, wensen we een toegevoegde waarde te bieden aan alle mensen met wie we samenwerken: onze klanten, onze copywriters en vertalers, maar ook onze banken, verzekeringen, de media en de overheid. Door de principes van duurzaam en ethisch ondernemen in ons beleid op te nemen, willen we onze verantwoordelijkheid opnemen in de maatschappij.

 

Hoe streven we naar dit maatschappelijk engagement?

 • Als u ons contacteert, hebt u rechtstreeks de zaakvoerder aan de lijn. Wij werken niet met tussenpersonen of opdringerige verkopers. Klantvriendelijkheid staat bij ons immers op de eerste plaats.
 • De opdrachten worden uitgevoerd door onze freelance copywriters en vertalers, die van thuis uit werken en dat heeft zo zijn voordelen:
  • U betaalt niet mee in dure afschrijvingen van grote kantoren en dagelijkse verplaatsingen, enkel onze prestaties en dat voelt u in uw portemonnee.
  • Onze copywriters en vertalers kunnen zich in alle rust concentreren op hun werk, zodat we u een betere kwaliteit kunnen garanderen.
  • Door thuis te werken, kunnen onze copywriters en vertalers hun tijd en werk zelf regelen in functie van hun familiaal leven. Gelukkige medewerkers leveren beter werk. Inzet en arbeidsvreugde resulteren op hun beurt in tevreden klanten.
  • We respecteren zo goed mogelijk uw persoonlijke wensen. Daarom luisteren we naar uw verhaal en uw boodschap. Dit vertalen we in teksten die de lezers aanspreekt, beroert of aanzet tot actie.
  • Wij dragen ethiek hoog in het vaandel. We behandelen elke aanvraag en dossier strikt vertrouwelijk. En we doen geen loze SEO beloftes door niet toegestane Google-trucjes toe te passen. Wij leveren een clean webdesign en spamvrije SEO technieken.
Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.