Nederlanders en Belgen alles gemeenzaam behalve de taal

Evina Copywriting & Vertalingen websitesTestimonial tevreden klant

Als je uit het Westen van Nederland komt, voor een firma in het Oosten van Beieren werkt en dan een website wilt lanceren die zowel in het Noorden als ook in het Zuiden van Belgie graag bezocht dient te worden, dan heb je een vertaalbureau nodig waar je als klant in het middelpunt staat. Zoals één van mijn verre voorvaderen al eens zei; “wij hebben ten heden dage bijna alles gemeenzaam met de Belgen, behalve natuurlijk de taal". Dit wordt helaas door vele zakenlieden nog steeds onderschat en daarom krijgen de bourgondisch georienteerde Vlamen dagelijks websites met het koude, snelle en zakelijke Nederlands van de Hollanders, Gelderlanders of Friezen voorgeschoteld. Dit wilde ik natuurlijk voorkomen en ik ben heel erg blij, dat ik daarvoor bij Vertaalbureau Evina terecht ben gekomen.

Niet alleen de snelheid waarmee de opdrachten werden volbracht, maar ook de precisie van het afgeleverde werk deed mij steeds weer verbaasd staan. Door de vele tips, die wij naast het vertaalwerk hebben gekregen, hebben wij SEO resultaten, waar andere van dromen.

Met Pascale kun je helaas geen zakenrelatie aangaan, dat wordt meteen een vriendschap! Deze sympathie en gevoeligheid voor het wel en wee van de klant heb ik nog nooit ergens anders op zo een hoog niveau ontmoet. Soms als ik onder tijddruk stond, zei Pascale dat ik de teksten dan maar gewoon in het Duits moest sturen. Deze veelzijdigheid en ook het oog voor de kleine nuances in de verschillende talen zijn verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze websites. Ik kan ten allen tijde Pascale en haar team aanbevelen.

Willem Antonie de Wilde
Manager internationalisatie
Puzzle & Play GmbH
Auf der Haide 2
92665 Altenstadt a.d. Waldnaab
Duitsland
www.puzzleyou.be

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.