KOTF: SEO copywriting, vertaling en webbeheer

Webbeheer EvinaKids of The Future: Nieuwe klant

Snelle service voor deze nieuwe klant met SEO copywriting en vertaling van de website

Zondag 21 en maandag 22 maart 2010 lanceert Kids of The Future een nieuwe collectie exclusieve Italiaanse schoenen op de markt. Oprichter Jean-Paul Vanackere heeft dringend een nieuwe website nodig. Onze partner Acoma maakt een frisse interactieve website en schakelt Evina in om de SEO copywriting en de vertalingen te verzorgen. Het dringende karakter van deze opdracht was voor ons geen hindernis. In een minimum van tijd konden we samen een website leveren met Nederlandstalige SEO copywriting en vertalingen in het Frans en het Engels.

 

CMS webbeheer, een nieuwe service van Evina

Klanten hebben niet altijd de tijd om SEO webteksten te schrijven, laat staan de teksten in hun website te brengen. Daar hebben wij de gepaste oplossing voor: Evina levert niet alleen SEO copywriting, maar ook webbeheer in haar totaal service pakket. Daarbij horen ook de verwerking en de input van afbeeldingen en een mooie lay-out.


Bekijk alvast het resultaat van onze nieuwste realisatie voor Kids Of The Future kinderschoenen.

Hebt u een opmerking of een vraag? Of bent u geïnteresseerd in onze knowhow voor uw eigen website?

 

Vraag een offerte aan voor seo copywriting

field_vote: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.