Opzetten nieuwe website: Drupal CMS systeem

CMS Evina Uitgebreide mogelijkheden met een Drupal CMS systeem

Evina Copywriting werkt nauw samen met een betrouwbare freelance partner die degelijke websites opzet op basis van een Drupal Content Management System. Drupal is een uitvinding van twee Vlaamse universiteitsstudenten, die in 2000 een communicatiesysteem via Internet wilden opzetten. Na hun studies werd het project verder uitgewerkt en is het intussen geëvolueerd tot een volwaardig CMS systeem dat wereldwijd toegepast wordt.

Website bouwen cms Wat is een CMS systeem

Met een CMS systeem is het mogelijk om content of inhoud aan te maken, te beheren en te bewerken. Een geschreven tekst kan eenvoudig in het CMS systeem gevoegd worden zonder enige kennis te hebben van html codes. Drupal is een sterk uitgebreid Open Source CMS systeem, dat gratis mag gebruikt worden, ook voor commerciële doelstellingen. Belangrijk om weten is dat een dergelijk systeem beschikt over een voorkant en een achterkant. De achterkant is het gedeelte waar de beheerder de content in plaatst en verwerkt. De achterzijde of 'admin' is niet zichtbaar voor de websitebezoeker. De websitebezoeker ziet enkel de voorkant, hoe de website er effectief uitziet, wanneer hij die oproept.

Wat zijn de voordelen van een Drupal CMS systeem

  • Drupal is gratis ter beschikking. Het resultaat is de groei van een reusachtige gemeenschap van ontwikkelaars, die allerlei nieuwe modules ontwikkelen en onderhouden. Er bestaan intussen meer dan 6000 verschillende modules die ingebouwd kunnen worden in uw CMS systeem. Mits enige bijregeling is een CMS systeem op maat van uw behoeften perfect mogelijk.
  • U bent niet gebonden aan één websitebouwer, duizenden ontwikkelaars wereldwijd kunnen uw CMS systeem verder ontwikkelen, onderhouden en aanpassen. Wenst u om de een of andere reden niet meer met Evina verder te werken, dan hoeft u geen nieuwe website te laten opzetten.
  • Uw nieuwe website is uw eigendom en kan door eender wie en vanuit eender waar beheerd worden. Via een opleiding leren wij u hoe u het CMS systeem zelf kunt beheren.
  • Het CMS systeem werkt zowel onder Mac als onder PC. 
  • Het systeem omvat een rechtensysteem dat ingebouwd is. Dat betekent dat u rechten kunt toekennen aan personen die het CMS systeem mogen beheren, bepaalde documenten zoals brochures mogen downloaden, bestellingen van producten mogen plaatsen, mogen reageren op een blog, ….
  • CMS EvinaDrupal kan een url zowel leesbaar maken voor mensen als voor zoekmachines, en is hiermee een perfect systeem voor SEO optimalisatie. Drupal gebruikt de meest heldere codering die er bestaat. Zoekmachines zoals Google hebben hier echt wel al een voorkeur voor Drupal ontwikkeld. Diverse zoekmachine vriendelijke functionaliteiten bouwen wij automatisch in uw systeem.
  • Een Drupal CMS systeem kan perfect met uw bedrijf meegroeien. Ongeacht het aantal pagina’s, bezoekers en het doel dat u ermee beoogt, uw website is altijd bereikbaar en aanpasbaar aan uw noden. Het modulaire systeem zorgt ervoor dat u op elk ogenblik nieuwe functionaliteiten kunt toevoegen.

De voordelen van Drupal zijn dus oneindig.
Wellicht hebt u specifieke vragen. Bent u geïnteresseerd om meer te weten?
Contacteer ons vrijblijvend of vraag een prijsofferte aan.

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.