Samenwerking Evina Copywriting en Jinah

evina en jinah 2Evina Copywriting en Jinah International vieren één jaar succesvolle samenwerking

Sinds november 2009 vormen Evina Copywriting & Vertalingen en Jinah Trans een nauwe coöperatieve samenwerking. Toen we voor de start onze beide koppen samen staken, was het meteen duidelijk dat onze samenwerking een meerwaarde zou betekenen voor zowel Evina Copywriting & Vertalingen als Jinah Trans. Onze activiteiten zijn complementair zodat we samen sterker zijn en een completere service kunnen bieden aan onze klanten: SEO copywriting, algemene copywriting en vertalingen Nederlands, Frans en Engels.
Wat betekent dit voor u? Meer mogelijkheden en meer kwaliteit aan dezelfde tarieven en een duidelijke transparantie.

Evina Copwyriting: SEO Copywriting en vertalingen Nederlands en Frans

Dankzij een jarenlange ervaring is Pascale Delbeke van Evina Copywriting & Vertalingen vooral gespecialiseerd in SEO copywriting van webteksten. Zij volgt de sterk evoluerende SEO technieken op de voet op. Bovendien is zij tweetalig opgevoed en dat is een bijzondere troef, want zo kan zij zowel schrijven als vertalen van en naar het Nederlands en het Frans. Ook vanuit het Engels en het Duits.

Jinah Trans: copywriting en vertalingen Nederlands en Engels

Hilde Mortelmans van Jinah Trans heeft een grondige kennis van de Engelse taal. Zij verzorgt onze copywriting van diverse teksten in het Nederlands evenals in het Engels. Daarnaast kan zij perfect vertalen vanuit het Frans en het Duits naar het Engels en het Nederlands

Bijkomende diensten

Evina Copywriting & Vertalingen en Jinah Trans werken eveneens samen met andere freelancers om een totaal pakket van kwalitatieve diensten te kunnen aanbieden. Wij werken eveneens samen met een native speaker Duits voor uw Duitse vertalingen. U kunt bij ons ook terecht voor Spaanse vertalingen. Samen met Acoma zetten we professionele websites en webshops op met een gebruiksvriendelijk content management system van Drupal.

Hoe herkent u onze samenwerking? Transparantie en eerlijke prijzen

Voor projecten die Evina Copywriting & Vertalingen en Jinah Trans samen aanpakken zal u steeds een samensmelting van onze logo's terugvinden. Wij werken aan dezelfde tarieven en voorwaarden, en dit ZONDER extra commissie te moeten opleggen. Onze gemeenschappelijke standaardtarieven voor copywriting projecten zijn 45 euro per uur  en 1,05 euro per 55 aanslagen voor vertaalprojecten.

Evina en Jinah

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Contacteer ons via het contactformulier van deze website of vraag een vrijblijvende prijsofferte.

Wij danken u voor het vertrouwen en kijken uit naar uw nieuwe opdrachten.

Hilde en Pascale

field_vote: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.