SEO copywriter Pascale Delbeke: tekstschrijver website

SEO tekstschrijver of copywriter Pascale Delbeke: een creatieve geest in een gezond lichaam

Pascale DelbekeLeerkracht LO van opleiding, freelance copywriter, SEO tekstschrijver en vertaler van beroep. Een ongewone combinatie, en toch …
Doorzetting is haar drijfkracht, creativiteit haar passie, en ervaring in verschillende domeinen haar bagage. Als topsporter leerde ze organiseren, want werk, sport, gezin en vrije tijd wou ze zo lang mogelijk blijven combineren. Als choreograaf ontwikkelde ze creativiteit en passie voor beweging. Als SEO copywriter en vertaler bij een webmaster topbedrijf, ontpopte haar taalknobbel zich tot specialist in het schrijven van webteksten met SEO optimalisatie in diverse sectoren.
Vandaag is Pascale Delbeke een zelfstandige ondernemende vrouw. Zij richtte Evina Copywriting & Vertalingen op in 2004, gevestigd in een gezellig thuiskantoor in Aalter.

Communiceren is luisteren

Tijdens haar levensreis over de grenzen heen, doorkruisten een hoop interessante mensen haar pad. Mensen met een verhaal of een boodschap. Door te luisteren naar wat ze te vertellen hebben, ontdekte ze hun tradities en gewoontes, en leerde ze hun visie en wensen begrijpen.
Het samenspel tussen interesse voor diverse levensaspecten, respect voor de eigenheid van de mens en gericht advies, vormen de fundamenten van de filosofie die Evina Copywriting hanteert als tekstschrijver en SEO copywriter voor haar klanten.

SEO Copywriting is een choreografie van woorden

Naast een flinke portie talenkennis, zijn creativiteit en een passie om te spelen met woorden, de belangrijkste instrumenten voor een copywriter, een SEO tekstschrijver en vertaler.
Evina Copywriting creëert een wervelende woordenchoreografie op maat van uw bedrijf.
Met een perfect tweetalige opvoeding en jarenlange schrijfervaring als copywriter en vertaler, levert Pascale Delbeke Nederlandse teksten en Franse vertalingen van brochures, mailings, blogs voor websites, webteksten, cursussen, en nog veel meer. Dankzij een stevige samenwerking met freelance partners levert Evina Copywriting ook vertalingen in het Engels, Duits en Spaans, e-marketing, webdesign en webbeheer.

Bent u gebeten door onze passie? Maak dan snel vrijblijvend kennis met ons.
Contacteer ons voor bijkomende informatie en vraag een vrijblijvende prijsofferte.

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.