SEO copywriting voor Holico-Vitamins, een geslaagd project!

SEO copywriting, schrijven met passie voor wetenschappelijke onderwerpen

SEO copywriting evina voor Holico VitaminsAls specialist SEO copywriting en SEO vertaling heb ik ook een enorme passie voor de gezondheid van de mens. De webshop www.holico-vitamins.com is dan ook één van mijn persoonlijke projecten en werd opgezet door onze professionele partner Acoma. Omdat SEO copywriting en SEO vertaling mijn core business vormen, moest de website van Holico-Vitamins het ultieme voorbeeld worden voor mijn klanten die gebruik wensen te maken van mijn diensten SEO copywriting en vertaling. En dat is deze website intussen zonder enige twijfel geworden!

 

SEO copywriting Holico-Vitamins, het resultaat in cijfers

Holico telt intussen meer dan 500 productpagina’s waarvan Evina persoonlijk de SEO copywriting heeft verzorgd. Vandaag telt de website meer dan 11.000 bezoekers per maand en de verkoop draait op volle toeren. De SEO copywriting heeft zijn vruchten afgedragen, want bijna alle productpagina’s scoren op de eerste organische pagina van Google, meestal in de top 3, en vaak zelfs boven de productpagina’s van de leveranciers zelf. Een extra reden om fier te kunnen zijn over de SEO copywriting van dit project!

 

SEO copywriting en website beheer in het cms systeem van Holico

Een website van Drupal beschikt over een zeer gebruiksvriendelijk cms systeem, waarin de teksten en de afbeeldingen op de website geplaatst kunnen worden. De afbeeldingen werden door onze diensten bewerkt in Photoshop en online geplaatst. De website van Holico is de beste oefening geweest voor het online leren plaatsen van producten en andere elementen in een Drupal website die vandaag meer dan ooit een fel begeerd cms systeem bevat. Naast SEO copywriting is website beheer ook één van onze hoofdactiviteiten geworden.

 

Na SEO copywriting volgt SEO vertaling

De website van Holico is eigenlijk nog steeds eerder een hobby. Toch dringt na de SEO copywriting in het Nederlands, ook een SEO vertaling naar het Frans zich op. Ondanks de SEO copywriting in het Nederlands vinden nu ook Franstalige klanten de weg naar Holico. Hoog tijd dus voor een Franse vertaling van deze website. Omdat ik tweetalig opgevoed ben, is de SEO vertaling niet echt een probleem. Maar mijn klanten voor SEO copywriting en vertaling hebben uiteraard voorrang en die worden steeds talrijker. Zo blijft er niet veel tijd over voor deze bloeiende hobby. Intussen is de Franstalige module op Holico geplaatst en vindt de Franse SEO vertaling geleidelijk plaats in de schaarse tijd die me overblijft naast de SEO copywriting voor mijn klanten.

 

Het Holico-Vitamins project in een notendop

  • Opzetten nieuwe website, CMS en webshop met Drupal
  • SEO Copywriting van meer dan 800 webteksten en productpagina's in het Nederlands
  • SEO vertaling Frans
  • Bewerking van alle afbeeldingen in Photoshop en input van de afbeeldingen
  • Beheer website: invoer van alle teksten en afbeeldingen in de website + lay-out
  • 14 dagen na de opstart van de website bedraagt het aantal bezoekers al 150 per dag. Vandaag telt de website ongeveer 500 bezoekers per dag en meer dan 11.000 bezoekers per maand.

Bent u overtuigd van dit voorbeeld en wenst u ook een beroep te doen op onze diensten?
Omvangrijke projecten kunnen ook gespreid worden over een langere termijn. Wij werken bijvoorbeeld ook op maandelijkse basis en schrijven een vooraf besproken aantal teksten per maand. Zo spreidt u de kosten en kunnen nieuwe producten en teksten steeds aangevuld worden naarmate ze online moeten verschijnen.

 

Vraag een offerte aan voor seo copywriting

 

SEO copywriting en vertaling gerealiseerd door Evina in dezelfde sector

Vertaling door Evina voor Nutrisan voedingssupplementen Vertaling voedingssupplementen Springfield door Evina vertaling voedingssupplementen RP Vitamino door Evina
Vertaling voedingssupplementen Etixx door Evina Vertaling voedingssupplementen Orthica door Evina Vertaling verzorgingsproducten Weleda door Evina
SEO copywriting ontgiftingsproducten Depuralina door Evina SEO copywriting over Maca door Evina  
field_vote: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.

Kies uw taal