SEO technieken: bovenaan in zoekmachines

Bovenaan zoekmachinesWaarom zijn SEO technieken zo belangrijk voor de zoekmachines?

Ernstige zoekmachines beogen slechts één doel: de internetbezoeker de meest relevante informatie bieden voor zijn zoekopdracht. De zoekmachines gebruiken hiervoor specifieke bewerkingen of logaritmen, die de pagina’s van een website toetsen aan de zoekopdracht.
Een zoekmachine leest enkel tekst. Afbeeldingen, grafieken, flash-elementen en animaties worden niet door het oog van de zoekmachines opgevangen. Bovendien is een zoekmachine soms een beetje lui. Hij leest meestal enkel het eerste deel van een tekst. Het is dan ook van kapitaal belang om van bij het begin van uw tekst de juiste SEO technieken toe te passen.

 

Correcte Google technieken versus misleidende goocheltrucjes

In het beginstadium van de zoekmachines berustte het mechanisme eenvoudigweg op het zoeken via trefwoorden. Misbruik en misleidende tactieken gaven tot voor kort aan ‘slimme’ SEO specialisten de mogelijkheid om bovenaan in de zoekmachines te klimmen met waardeloze websites. U herinnert zich wellicht de keren dat u zonder veel succes op zoek ging naar waardevolle informatie voor uw zoekopdracht. Die periode lijkt gelukkig bijna achter de rug te zijn.

 

Zuivere SEO technieken eindelijk beloond door de zoekmachines

Zoekmachines zoals Google ontwikkelen dagelijks meer dan 100 nieuwe berekeningen en formules om de waardevolle websites te belonen. Misbruik van klassieke SEO technieken zoals een website volstouwen met al dan niet verdoken trefwoorden, wordt tegenwoordig bestempeld als spam. Google straft deze spammers door hun webpagina’s en zelfs de volledige website op een zwarte lijst te plaatsen. Wees dus op uw hoede voor frauduleuze SEO technieken! Eens op de zwarte lijst, geraakt u er niet meer uit en wordt uw website niet meer gevonden.

 

Onze SEO technieken?

Een gebruiksvriendelijke structuur van uw website, zoeken naar de juiste zoekwoorden die verband houden met uw producten en diensten, goed overwogen titels en subtitels met korte paragrafen die uw webpagina aantrekkelijk maken, een waardevolle en relevante – lees zinvolle -  inhoud rond de gekozen zoekwoorden en hyperlinks naar gerelateerde webpagina’s, vormen de basis van SEO copywriting met resultaat.

 

Cruciale vraag: schrijven voor de zoekmachines of voor de lezer?

SEO technieken zijn nog niet alles, want de bezoeker is niet geïnteresseerd in uw SEO technieken. Hij wil vooral een antwoord op zijn vraag! Hij gebruikt de zoekmachines in zijn eigen taalgebruik om te zoeken naar uw producten of diensten. Is uw informatie interessant genoeg, dan zal hij vanzelf de stap naar u toe zetten. De SEO technieken zijn enkel een middel om dat doel te bereiken. Lees daarom ook de SEO tips van onze webredacteur.

 

Vraag een offerte aan voor seo copywriting

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.