Taalcombinaties vertalingen van ons vertaalbureau

Taalcombinaties voor onze doelgroep

Onze taalcombinaties zijn gericht naar onze belangrijkste doelgroep die zicht situeert in de Europese landen België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië. Wij vertalen van en naar het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

 

Ons vertaalbureau biedt kwalitatieve vertalingen in de volgende taalcombinaties:

 

Brontaal

Doeltaal

Nederlands

Frans
Engels
Duits

Frans

Nederlands
Engels
Duits (op aanvraag)

Engels

Nederlands
Frans
Duits (op aanvraag)

Duits

Nederlands
Frans
Engels (op aanvraag)

 

Nieuwe Franse spelling

Sinds 2010 heeft de Academie voor de Franse taal een modernere nieuwe spelling ingevoerd. Hoewel deze spelling nog niet helemaal verplicht is, wordt ze wel sterk aanbevolen. Daarom kiest ons vertaalbureau ervoor om voor haar Franse vertalingen de nieuwe spelling te gebruiken. Zo hoeft u binnenkort de vertalingen van uw brochures, website en andere documenten niet te laten herzien.

 

Vertalingen nodig in bovenstaande taalcombinaties?

Vul het online offerteformulier in en duid hierop de gewenste taalcombinaties aan. Stuur uw brondocumenten mee met het offerteformulier (max. 2MB) of stuur ze na per mail. Hiermee kunnen we u snel een gedetailleerde offerte per taalcombinatie doorsturen per mail. Zodra u de opdracht bevestigt, kunnen we starten met de vertaalopdracht in de gewenste taalcombinaties. Voor meer informatie kunt u ons ook contacteren.

 

Vraag een offerte aan Vertaalbureau Evina

10% korting op eerste vertaling

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.