Toeristische vertalingen

Toeristische vertaling door Vertaalbureau EvinaToeristische vertalingen die uw klanten in vakantiestemming brengen

Met toeristische brochures, websites, reisgidsen en nieuwsbrieven willen we de toekomstige reizigers meteen in vakantiestemming brengen. Terwijl foto’s alles vertellen over de sfeer, dienen toeristische teksten als informatie over de bestemmingen, de verblijfsmogelijkheden, de omgeving, de bezienswaardigheden, de festiviteiten en het recreatieve en sportieve aanbod. Voor toeristische vertalingen is een grondige kennis van de sector vereist, aangevuld met een flinke dosis marketingvaardigheden en creativiteit. Onze toeristische vertalers schrijven met een vlotte pen zodat uw toeristische vertalingen net zo prikkelend zijn als de bronteksten.

 

Toeristische vertalingen door Vertaalbureau EvinaMeertalige toeristische teksten

Toeristen gaan op vakantie om zich te ontspannen en zich te vermaken. Daarom is het des te belangrijker om de reisinformatie te leveren in hun eigen taal. Toeristen in vakantiestemming houden er niet zo van om te veel moeite te moeten doen om reisgidsen te lezen die niet in hun eigen taal geschreven zijn. Wees daarom uw concurrenten voor en bied hen meertalige toeristische documenten aan die vlot leesbaar en begrijpelijk zijn voor iedereen. Met toeristische vertalingen trekt u meer internationale vakantiegangers aan en breidt u gegarandeerd uw reizigersbestand uit.

 

Seizoensgebonden toeristische vertalingen:
op tijd geleverd!

Of het nu gaat om winter- of de zomerbrochures, toeristische vertalingen moeten op tijd gepubliceerd kunnen worden. Dat de toeristische sector een seizoensgebonden karakter heeft, weten wij als geen ander. Dankzij onze professionele en flexibele aanpak leveren we onze toeristische vertalingen correct binnen de gewenste deadline.

 

Toeristische vertaling door vertaalbureau EvinaToeristische vertalingen met historische en culturele inleving

In tegenstelling tot juridische vertalingen of commerciële vertalingen, kenmerken toeristische teksten zich door heel wat historische namen, namen van monumenten, kerken en gebouwen, plaatsnamen, namen van bergen, rivieren, streken, meren en zeeën. Daarom vergen toeristische vertalingen een stevige historische, culturele en geologische kennis van de streek die u wenst te promoten. Onze professionele vertalers beschikken over een sterk inlevingsvermogen, een stevige brok creativiteit en een aangenaam lezende pen, waardoor de reizigers zich meteen tot de streek aangetrokken voelen.

 

 

Toeristische vertalingen nodig?

Vul het online offerteformulier in en stuur uw toeristische bronteksten  door via het formulier (max. 2MB) of per mail. Schrijf in het opmerkingenveld uw deadline zodat we hier rekening kunnen mee houden in onze planning. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat. Zodra we uw toestemming ontvangen, starten we met de vertaalopdracht.

 

Vraag een offerte aan Vertaalbureau Evina

10% korting op eerste vertaling

Onze klanten binnen de toeristische sector

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in toeristische vertalingen van websites, brochures, reisgidsen en toeristische routes.
Een greep uit onze recentste tevreden klanten:

Vertaling Evina voor AT Europe

SEO copywriting en webbeheer Evina voor Club Villamar

SEO copywriting en vertaling door Evina

Vertaling Reisroutes.be door Evina

Vertaling online reisgidsen Frans en Engels SEO copywriting Nederlands en Frans, en webbeheer website en blogs verhuur vakantiewoningen Spanje SEO copywriting Nederlands en SEO vertaling Frans, Engels en Duits van website kusttoerisme West-Vlaanderen Vertaling diverse online reisgidsen naar het Frans en het Engels

Vertaling Evina voor Jeugdverblijven

Vertaling B&B Mozaiektuin door Evina

Vertaling Evina voor Hotel Castel Gent

SEO copywriting en vertaling door Evina

Vertaling Frans en Engels van website over jeugdverblijven voor jongerenvakanties Vertaling Frans van website B&B de Mozaïektuin in Nederland Vertaling website naar het Frans, Engels, Duits en Spaans voor Hotel Castel in Gent SEO copywriting Nederlans en SEO vertaling Frans, Engels en Duits van de website

   

   Daarnaast zijn we ook bijzonder actief in toeristische vertalingen voor

   Evenementenbureaus
   B&B’s
   Musea
   Reisorganisaties

   Hotels
   Wellness-centra
   Campings
   Bungalowparken

   Attractieparken
   Jeugdherbergen
   Reisbureaus
   Toeristische diensten

    

   En vertalen we volgende documenten

   Websites
   Culturele gidsen
   Reisprogramma’s
   Fietstochten
   Cruises

   Reisgidsen
   Routebeschrijvingen
   Wandeltochten
   Autoroutes
   Blogs

   Reisbrochures
   Plaatsbeschrijvingen
   Historische wandelingen
   Hotelbeschrijvingen

   Stemmen: 

   Enquête

   Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

   Referenties

   We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.

   Kies uw taal