Vertaalbureau Evina * Vertalingen

Vertalingen met kwaliteit en flexibiliteit

Vertaalbureau EvinaVertaalbureau Evina werkt met gekwalificeerde en ervaren vertalers, die uw vertalingen op een ernstige manier aanpakken. Omdat de stijl, het doel, de doelgroep en de boodschap van uw vertalingen belangrijk zijn, besteedt ons vertaalbureau hier de grootste zorg aan. Kwaliteit en flexibiliteit zijn onze prioriteiten. Vertalingen zijn vaak dringend en daar probeert ons vertaalbureau zo veel mogelijk rekening mee te houden.
Werken met ons vertaalbureau is eenvoudig: ook al werken we met verschillende vertalers, wij blijven uw centraal aanspreekpunt voor al uw vertalingen, ongeacht de taalcombinaties.

 

Vertaalbureau Evina en uw kwaliteitsgaranties

 • Ons vertaalbureau levert vertalingen met een uitstekende kwaliteit van en naar Nederlands, Frans, Engels en Duits.
 • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor elke vertaling
 • Voor elke vertaling mag u rekenen op het behoud van de structuur van uw documenten
 • Tijdens de vertaling zorgen onze vertalers steeds voor een gratis verbetering van eventuele foutjes in uw bronteksten
 • Ons vertaalbureau houdt terminologielijsten per sector bij. Op die manier kunnen we u consequente vertalingen bieden die gebruikelijk zijn binnen uw vakgebied.

 

  Vertalen met het vier-ogen principe

  Vier ogen zien altijd meer dan twee. Daarom passeren in ons vertaalbureau alle teksten minstens vier ogen. In ons vertaalbureau worden alle vertalingen steeds nagelezen door een tweede talenknobbel om eventuele tikfouten en/of grammaticale taalfoutjes weg te werken. Bij twijfel aan de interpretatie, contacteren we u zodat uw vertalingen gegarandeerd correct zijn.

   

  Vertaalbureau Evina en haar streefdoelen

  • Onze vertalers beheersen zowel de brontaal als de doeltaal. De vertalers van ons vertaalbureau zijn tweetalige native speakers en/of hoog opgeleid in specifieke talen en vakgebieden en beschikken over meer dan 10 jaar ervaring in de sector van de vertalingen.
  • Met ons vertaalbureau kunt u rekenen op correcte zinsconstructies en de juiste woordkeuze binnen hun context.
  • Voor elke vertaling ontvangt u een duidelijke prijsofferte
  • Wenst u een spoedvertaling? Een flexibele service is voor ons geen probleem. Indien nodig werken we ook ’s avonds of tijdens de weekends.
  • Alle vertalers van ons vertaalbureau hebben een charter ondertekend waarbij ze discretie en vertrouwelijkheid hoog in het vaandel dragen.
  • En wat de levertijd betreft, die gebeurt steeds volgens afspraak en in functie van de omvang van de opdracht.

   

  Dringend een vertaalbureau nodig voor uw vertalingen?

  Voor uw vertalingen kunt u ons vertaalbureau in Aalter telefonisch of elektronisch (per mail of via het contactformulier van de website) contacteren. Wenst u een offerte voor uw vertalingen? Gebruik hiervoor ons online offerteformulier. Om een gedetailleerde offerte te kunnen opmaken is het belangrijk dat u ons uw bronteksten doorstuurt. Dit kan via het webformulier tot 2 MB of via de mail. Binnen de kortste tijd ontvangt u van ons een gratis en vrijblijvende offerte op maat. 

   

  Vraag een offerte aan Vertaalbureau Evina

  10% korting op eerste vertaling

  Stemmen: 

  Enquête

  Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

  Referenties

  We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.