Vertaaldiensten: professionele vertalingen

Onze vertaaldiensten: diverse soorten vertalingen

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in een meertalige communicatie en biedt verschillende vertaaldiensten aan met oog voor een persoonlijke aanpak en kwaliteit. Onze professionele vertalingen variëren van algemeen naar technisch, van industrieel naar wetenschappelijk, van dagdagelijkse documenten tot technische fiches, brochures en websites. Binnen het pakket van onze vertaaldiensten leveren we algemene vertalingen, technische vertalingen, juridische vertalingen, toeristische vertalingen en de vertaling van websites in verschillende taalcombinaties. Kiest u voor onze vertaaldiensten, dan kunt u rekenen op professionalisme, een betrouwbare service, flexibiliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Vertaaldiensten vanuit een team van professionele vertalers

  • Voor onze vertaaldiensten werken we nauw samen met freelance vertalers die niet alleen vertalen naar hun moedertaal, maar ook beschikken over een uitstekende kennis van de brontaal. Wie samenwerkt met ons vertaalbureau is dan ook perfect tweetalig.
  • Voor al onze vertaaldiensten gebruiken we de juiste terminologie, een correcte nieuwe spelling en grammatica, gevoel voor taalritme en nuances. Met deze criteria beogen we een optimale klantentevredenheid.
  • Door de jaren heen zijn onze vertaaldiensten uitgebreid en werken we voor verschillende sectoren. Voor elke sector bouwden we een vakspecifieke terminologiebank op. Zo kunnen we steeds terugvallen op het juiste vakjargon binnen uw eigen sector.

Of het nu gaat om personen, uw bedrijf, uw producten, uw diensten of een verhaal: onze passie voor taal, ons inlevingsvermogen, onze verbeeldingskracht en onze kwaliteit maken zonder enige twijfel het verschil waarop u wacht.

 

Van vertalingen naar complementaire diensten

Ons vertaalbureau is hoofdzakelijk gericht op de vertaling van teksten in de meest uiteenlopende vakgdomeinen, in de taalcombinaties met Nederlands, Frans, Engels en Duits. Onze expertise gaat echter nog verder. Behalve vertalingen beschikken we ook over een diepgaande kennis van seo copywriting. Wij volgen de evolutie van de seo technieken op de voet en schrijven alle soorten teksten voor websites met het oog op een hoge organische ranking in de zoekmachines. Uiteraard verzorgen we ook de seo vertaling in bovenstaande taalcombinaties, rekening houdend met de specifieke terminologie en zoekwoorden van de doeltalen waarin we de webteksten vertalen.  En als kers op de taart kunnen we u ontlasten van de zorg om alle teksten en vertalingen online te plaatsen. Webbeheer behoort immers ook tot ons totaalaanbod.

Grappige vertaling

 

 

Wij raden onze klanten aan om zich niet te laten verleiden door gratis  vertaalmachines om hun teksten te vertalen. Vertaalmachines leveren vaak hilarische resultaten zoals op deze afbeelding. Kies daarom voor onze professionele vertaaldiensten:

 


Vraag een offerte aan Vertaalbureau Evina

 

10% korting op eerste vertaling

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.