Vertaling Duits Nederlands

Vertaling Duits Nederlands, zakelijke opportuniteiten

Het Nederlands is misschien geen echte wereldtaal, maar Nederland en Vlaanderen zijn sterk geïndustrialiseerde gebieden, die zich kenmerken door een belangrijke export en internationale betrekkingen. Vergeten we ook niet dat België het gastland is van vele Europese organisaties! Bedenk even wat de mogelijkheden zouden zijn om met de Nederlandse en Vlaamse ondernemingen zaken te kunnen doen door in het Nederlands te communiceren … Natuurlijk kan deze communicatie ook in het Engels of in het Frans plaatsvinden, maar iedereen voelt zich behaaglijker wanneer hij in zijn moedertaal kan spreken en/of schrijven. En dat komt het zakendoen alleen maar ten goede. Onze Nederlandstalige en Duitse vertalers verzorgen met plezier uw vertalingen Duits Nederlands.

 

Vertaling Duits Nederlands: onze troeven

 • Elke vertaling Duits Nederlands gebeurt door moedertaalsprekers Nederlands en Duits.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in vertalingen Duits Nederlands voor diverse sectoren is onze garantie voor kwalitatieve en professionele vertalingen.
 • Alle teksten die we vanuit het Duits naar het Nederlands vertalen, worden door een tweede native vertaler Duits en Nederlands nagelezen en indien nodig verbeterd.
 • Voor elke sector beschikken we over een terminologiebank. Op die manier kunnen we u een consistente vertaling Duits Nederlands leveren.
 • We maken geen onderscheid tussen kleine en grote opdrachten: beide zijn welkom.
 • Samen bespreken we de deadline, die we onberispelijk naleven.
 • Een correcte prijs-kwaliteitverhouding

 

Vertalen Duits Nederlands: enkele projecten binnen onze mogelijkheden

 • Commerciële vertalingen Duits Nederlands: mailings, brochures, folders, websites, verkoopovereenkomsten, algemene voorwaarden, wedstrijdreglementen, Facebook marketing, persberichten, …
 • Wetenschappelijke vertalingen Duits Nederlands: compendiumfiches voedingssupplementen voor professionelen zoals artsen en apothekers, artikelen voor consumentenmagazines over gezondheid, brochures over gezondheid,  …
 • Toeristische vertalingen Duits Nederlands: websites toeristische sector, websites hotels en weekend arrangementen, vakantiewoningen, online reisgidsen, …
 • Andere vertalingen Duits Nederlands:  geschenken en evenementen, …

 

Vertaling Duits Nederlands nodig?

Vul vrijblijvend een online offerteaanvraag in. Stuur in elk geval uw bronteksten door zodat we ons een beeld kunnen vormen van de opdracht. U kunt de bronteksten tot 2MB in het formulier laden of per mail nasturen. Na evaluatie van het document sturen we u een prijsofferte. Indien we niet over de nodige sectorkennis beschikken om uw documenten in de taalcombinatie Duits Nederlands te vertalen, zullen we u hierover eerlijk informeren.

Vraag een offerte aan Vertaalbureau Evina

10% korting op eerste vertaling

Vertaling Duits Nederlands: enkele referenties

Hoewel de taalcombinatie Duits Nederlands minder courant is, heeft ons vertaalbureau toch al mogen samenwerken met verschillende ondernemingen. We nemen zowel kleine als grote opdrachten aan en garanderen voor iedereen dezelfde inzet met een kwalitatieve vertaling Duits Nederlands als resultaat.

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.

Kies uw taal