Vertaling Engels Nederlands

Vertaling van het Engels naar het Nederlands:
toegankelijkheid voor iedereen

Tegenwoordig is het Engels bij alle internationale instanties de meest voorkomende voertaal. Dat betekent daarom nog niet dat iedereen het Engels machtig is. Denk maar aan Vlaamse bedrijven die Engelse handleidingen en technische fiches vanuit het Engels naar het Nederlands wensen te vertalen, zodat ze begrijpelijker zijn voor hun arbeiders. Binnen de Europese context kiezen ook steeds meer internationale bedrijven om zaken te doen met Vlaanderen en Nederland. Om nog maar niet te spreken van de Spaanse en Portugese immobiliënmarkt die in ons land een sterke koopkracht heeft ontdekt. Wij vertalen van het Engels naar het Nederlands zodat u uw Nederlandstalige doelpubliek kunt bereiken.

 

Vertaling Engels Nederlands: onze specialiteiten

De meeste van onze vertalers spreken het Nederlands als moedertaal. Door hun aangeleerde kennis van alle nuances van de Nederlandse taal, bent u zeker van een vlotte en correcte vertaling.

  • Met ervaringen in verschillende sectoren, kunt u ervan op aan dat uw vertalingen Engels Nederlands steeds beantwoorden aan uw wensen.
  • Door jarenlang te werken in allerlei sectoren, konden we een uitgebreide terminologiedatabank aanleggen, zodat uw vertaling Engels Nederlands altijd uniforme vakspecifieke woorden en zinnen bevat conform uw branche.
  • We hanteren steeds het vier-ogen principe, wat betekent dat er minstens twee vertalers meewerken om uw teksten goed om te zetten van het Engels naar het Nederlands. Schoonheidsfoutjes worden meteen weggewerkt zodat onze afgeleverde teksten van hoge kwaliteit zijn.
  • We hechten veel belang aan de afspraken die we maken met de klant: we respecteren uw gewenste deadline en garanderen een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

 

Vertaling Engels-Nederlands: onze samenwerkingsprojecten

  • Technische vertalingen: handleidingen, brochures, websites, presentaties, lastenboeken, software en hardware, …
  • Commerciële vertalingen: nieuwsbrieven, mailings, briefwisseling, algemene voorwaarden, verkoopsvoorwaarden, flyers, wedstrijdreglementen, webshops, …
  • Wetenschappelijke vertalingen: compendiumfiches voedingssupplementen voor professionelen in de gezondheidsector, presentaties wetenschappelijke workshops, …
  • Toeristische vertalingen: reisgidsen, websites vakantiewoningen, hotelarrangementen, websites hotels en restaurants, arrangementen, …
  • Andere vertalingen: immobiliën tweede verblijfswoningen, …

 

Een vertaling Engels Nederlands nodig?

Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan via het online formulier en voer hier uw bronbestanden in tot 2MB. Zijn uw bestanden groter, stuur ze dan liever per mail. We sturen u zo snel mogelijk een offerte. En zodra u beslist om de vertaling Engels Nederlands aan onze diensten over te laten, gaat onze native vertaler Engels Nederlands aan de slag.

 

Vraag een offerte aan Vertaalbureau Evina

10% korting op eerste vertaling

Onze vertalingen Engels Nederlands: elke klant is belangrijk

Vele bedrijven doen een beroep op Vertaalbureau Evina voor hun vertalingen Engels Nederlands. Wij werken zowel voor grote als kleine ondernemingen, universiteiten, en particulieren. Voor elke klant bieden we dezelfde service en kwaliteitsvolle vertalingen van het Engels naar het Nederlands aan. Volgende tevreden klanten legden hun vertrouwen in onze vertaaldiensten Engels Nederlands:

 

       
       
Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.

Kies uw taal