Vertaling nieuwsbrieven en malings

Een mailing of direct mail krijgt slechts één kans, grijp ze met beide handen

Uw prospect leest het onmiddellijk … of wacht even af tot hij tijd heeft.
Uitstellen betekent altijd vergeten.
En in het slechtste geval, vliegt uw mailing genadeloos in de prullenmand.

Doe er iets aan en schakel een professionele copywriter in. Door weldoordachte, beknopte teksten te schrijven, informeert en communiceert hij over zaken die aanzetten om te lezen.
Kies voor direct mailing die zich onderscheidt van de andere, kies voor Evina Copywriting.

Welke meerwaarde biedt een nieuwsbrief of direct mail

  • Maak uw producten, diensten en kennis van zaken kenbaar aan duizenden potentiële klanten met een mailing of direct mail. Presenteer de voordelen van uw product op een gouden schaal en onderscheid u van de concurrenten.
  • Behoud uw bestaande klanten met regelmatige nieuwsbrieven. Verwen ze met tips en de laatste nieuwigheden. Ze zullen u hiervoor respecteren en dankbaar zijn. En dat is goed voor uw imago.
  • Stuur geen vage boodschappen, maar concrete topics en advies.
  • Werf abonnees via uw website. Klanten die zich aanmelden op uw site, vallen binnen de wettelijke regels van de elektronische marketing. Uw website groeit, zo ook uw klantenbestand en uw omzet.
  • Denk ook aan de klanten aan de andere kant van de taalgrens. De vertaling van een nieuwsbrief of mailing is slechts een kleine extra moeite.

 

De valkuilen van direct mail of mailings

Ongewenste elektronische reclame ergert in extreme mate de dagelijkse e-mail gebruiker.
Bovendien is het illegaal. De wet van 11 maart 2003 en het KB van 4 april 2003 is daarin heel formeel. Doe daar niet aan mee! Kies bewust voor een gevraagde, informatieve mailing.
Nieuwsbrieven en mailings kunnen op korte termijn extra omzet genereren. Schaad uw imago niet door te overdrijven. Gebruik uw gezond verstand en schenk met uw elektronische nieuwsbrieven een meerwaarde aan uw klanten.

Contacteer ons voor meer informatie.
Vraag een vrijblijvende offerte.

Bekijk ook onze andere mogelijkheden: copywriting webteksten, weblogs, brochures, folders, flyers, cursussen, vertalingen, SEO copywriting met zoekmachine optimalisatie van uw website, en nog veel meer ...

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.