Vertaling toerisme * Vertalen toeristische sector

vertaling toerisme vertaalbureau evinaVertaling toerisme: grondige kennis
van de toeristische sector en marketing

Vertalen voor de toeristische sector is een specialisme op zich. Daarom werken we met vertalers die de toeristische sector enerzijds en de marketing anderzijds door en door kennen. Wij bieden vertalingen voor al uw toeristische brochures, flyers, websites, reisgidsen, mailings, nieuwsbrieven en andere documenten in verschillende taalcombinaties. Voor de toeristische sector hechten we veel belang aan een vlotte pen. Het is immers de bedoeling dat de miljoenen mensen die tegenwoordig op reis gaan, aangetrokken worden door uw aanbiedingen. En daar gaan we voor!

 

Vertaling toerisme: onze troeven

  • De vertaling voor de sector toerisme kent geen geheimen voor onze gespecialiseerde vertalers. Bovendien beschikken ze over een goed inzicht in de marketing boodschappen voor deze sector.
  • Onze enthousiaste toeristische vertalers bieden steeds dat tikkeltje meer. Zij surfen de wereld rond op het net om de juiste cultuurhistorische feiten en gegevens correct te kunnen vertalen.
  • Hun vlotte pen maakt dat uw vertaling over toerisme aangenaam leest. Aangename en aantrekkelijke teksten zorgen immers voor meer klanten.
  • Wij kunnen ons seizoensgebonden flexibel opstellen zodat u uw toeristische vertalingen tijdig binnen hebt.
  • Elke vertaling over toerisme wordt grondig nagelezen en waar nodig bijgewerkt door een tweede gespecialiseerde toeristische vertaler.
  • Wij verzorgen toeristische vertalingen van en naar het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

 

Vertaling voor de sector toerisme: een greep uit onze referenties

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de vertaling van teksten en websites voor de sector toerisme: AT-Europe (online reisgidsen reisroutes.be), Club Villamar (verhuur luxe villa’s in Spanje), Jeugdhopper (jeugdverblijven) en Westtoer (promotie van Belgian Coast Greeters) zijn slechts enkele van onze recentste klanten. Daarnaast zijn we ook bijzonder actief in het vertalen voor de sector van de evenementen en van de horeca.

 

Vraag een offerte aan Vertaalbureau Evina

Vraag een offerte aan Vertaalbureau Evina

Tevreden klanten uit de sector toerisme vertellen …

‘De vertalingen van onze reisgidsen zijn heel grondig aangepakt. Dat je vertaler zelfs de moeite nam om er voor de routes de kaarten bij te nemen om toch maar geen foutje te vertalen, heb ik nog nooit meegemaakt.  Haar 'inleving' in onze toeristische teksten lees je duidelijk: dit zijn geen robot-vertalingen! Onze vertalingen zijn niet alleen professioneel aangepakt maar lezen ook super vlot!  Bedankt ook voor het gratis extraatje om foutjes in de originele tekst te corrigeren.'

Geert Van de Voorde, AT-Europe (euroreizen.be)

‘Na zelfstandige research, heeft uw toeristische vertaler/copywriter voor ons wervelende blogteksten geschreven in het Frans. Ze denkt met ons mee, en dat is wel zo fijn. Ook een scan en de revisie van gedeelten van onze Franstalige website heeft nuttige verbeterpunten opgeleverd. We zullen nog zeker veel plezier beleven aan onze samenwerking.’

Robin Coenen, Club Villamar


Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.