Website vertalingen

Website vertaling door Vertaalbureau Evina

Website vertalingen openen deuren
naar internationale opportuniteiten

Website vertalingen openen nieuwe mogelijkheden op de internationale markt. Wenst u uw producten of diensten op de internationale markt te lanceren, ga er dan niet van uit dat potentiële klanten veel moeite zullen doen om uw website te lezen als het niet in hun eigen taal geschreven is. Onderzoek heeft uitgewezen dat 60 % van de bezoekers van een website nog steeds afhaken als de teksten niet in hun eigen taal aangeboden worden. Ontmoet uw klanten in hun eigen taal en kies resoluut voor een professionele vertaling van uw website.

 

Website vertaling door Vertaalbureau Evina

Website vertalingen: return on investment

In marketingkringen horen we vaak het letterwoord ROI uitspreken, dat staat voor Return on Investment of terugbetaling van uw investering. Voor een professionele vertaling van een website staat een kostenplaatje, waar bedrijven vaak over struikelen. Echter, afhankelijk van de kostprijs van een product of dienst, kan de verkoop van slechts één product de kostprijs voor de vertaling van een productpagina al terugbetalen. Met een meertalige website genereert u meer verkeer en verhoogt u aanzienlijk het aantal internationale kopers. De investering voor website vertalingen is slechts een kleine moeite voor wat u ervoor terugkrijgt.

  

Website vertalingen met kennis van zake

Website vertalingen zijn veel meer dan gewoon vertalen. Naast een goede talenkennis moet de website vertaler ook een degelijke kennis hebben van websitetechnologie.

  • Ongeacht in welke taal een webpagina geschreven is, het is van het allergrootste belang dat uw tekst gevonden wordt in de zoekmachines. Gespecialiseerd in SEO copywriting en technieken, leveren we een perfecte website vertaling die ook gevonden wordt op het wereldnet. Indien u ons geen trefwoordenanalyse per taal kunt leveren, kunnen wij dit voor u doen. Een seo-vertaling van uw website omvat eveneens de vertaling van uw meta-tags zoals title, keywords en description.
  • Franse en Duitse vertalingen bevatten heel wat ongewone letters en tekens zoals é, è, ü, ê, & … die sommige websites nog niet automatisch correct weergeven. Voor dergelijke letters en tekens bestaan specifieke html-codes, die wij met kennis van zake in uw website vertalingen integreren.
  • Wij leveren website vertalingen van en naar het Nederlands, Frans en Engels. Duits op aanvraag.
  • Onze website vertalers beschikken ook over een perfect inzicht in de structuur en de opbouw van websites. Hebt u geen tijd om onze website vertalingen online te plaatsen, webbeheer behoort eveneens tot onze activiteiten. Indien gewenst, voeren we uw website vertalingen in uw cms. Eenmaal online geplaatst, controleren we zowel de inhoud als de lay-out van de ingevoerde website vertalingen. Kwaliteit verzekerd dus.

 

Website vertaling door Vertaalbureau Evina

Vertaling van grafische elementen

Beschikt u ook over afbeeldingen die vertaald moeten worden, dan kunnen we u onze vertaling leveren in een Word- of Excelbestand zodat u de vertaling in uw grafische elementen kunt verwerken. Indien u ons de grafische elementen kunt leveren in verschillende lagen (psd of eps), dan kunnen we voor u de vertaling rechtstreeks in uw afbeelding leveren en eventueel ook online plaatsen.

  

Website vertalingen nodig?

Stuur ons uw prijsaanvraag via het online offerteformulier. Om sneller uw offerte te kunnen doormailen, is het interessant dat u de te vertalen webpagina’s kopieert in een Word-bestand. Vergeet hierbij niet om de teksten in de blokjes mee te kopiëren. Duid in uw prijsaanvraag ook aan of het gaat om de vertaling van uw volledige website, of slechts enkele pagina’s. Indien het om een gedeeltelijke website vertaling gaat, stuurt u best ook de betreffende url’s door. Hoe gedetailleerder uw aanvraag, hoe correcter we onze prijsofferte kunnen maken. Na goedkeuring van onze offerte, gaan we aan de slag met uw website vertaling.

 

Vraag een offerte aan Vertaalbureau Evina

10% korting op eerste vertaling

Onze klanten voor website vertalingen

Door de jaren heen hebben we heel wat expertise opgedaan in de vertaling van websites. Volgende klanten weten onze specialisatie in seo vertalingen zeker naar waarde te schatten.

Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.

Kies uw taal