SEO vertaling

SEO vertaling evinaSEO vertaling om internationaal te scoren

Een goede SEO vertaling van uw website wordt steeds belangrijker om uw bedrijf en/of producten internationaal te laten scoren. Maar om te scoren moet uw website uiteraard eerst gevonden worden in de zoekmachines, waarvan Google de populairste is. En dat doet u met een professionele SEO vertaling van uw webpagina’s en blogs.

Na SEO copywriting komt SEO vertaling

SEO is de Engelse afkorting van Search Engine Optimisation en staat voor het Nederlandse woord zoekmachineoptimalisatie. Deze schrijftechniek zorgt ervoor dat uw webpagina’s beter gevonden worden in de zoekmachines op basis van specifieke zoekwoorden. Als Vlaams of Nederlands bedrijf hebt u waarschijnlijk het nut al ingezien van SEO copywriting en hebt u misschien al geïnvesteerd in zoekmachineoptimalisatie voor uw Nederlandstalige website. Maar wist u dat u uw anderstalige teksten op uw website best niet zo maar vertaalt?

SEO vertaling is geen letterlijke vertaling

Een SEO vertaling van een webpagina houdt eerst en vooral rekening met het equivalente zoekwoord in de andere taal. Dit hoeft niet altijd een letterlijke vertaling van dat zoekwoord te zijn. Het is niet zo ongewoon dat er bijvoorbeeld in het Frans, het Engels of het Duits meer naar een ander woord gezocht wordt dan naar de letterlijke vertaling van het Nederlandse zoekwoord. Onze SEO vertalers zijn SEO specialisten en beschikken over de nodige knowhow en tools om de juiste equivalente zoekwoorden te vinden waar in de doeltaal op gezocht wordt.  

Vergeet vooral de SEO vertaling van uw meta-data niet

De meta-data van webpagina’s worden vaak over het hoofd gezien. Deze informatie is nochtans van kapitaal belang voor een goede SEO vertaling. We hebben het hier over informatie die niet zichtbaar is op de front-end van een website (wat de bezoeker ziet), maar wel op de back-end (wat enkel de websitebeheerder ziet in het CMS systeem, maar ook de zoekmachines zoals Google). Het betreft de meta-titel van de pagina, de meta-omschrijving van de pagina, de pagina-url of het internetadres van die pagina en eventuele relevante zoekwoorden, maar ook de Alt-tag op uw afbeeldingen. Uit ervaring hebben we geleerd dat klanten deze meta-data niet altijd meeleveren met de te vertalen teksten. Als specialisten in SEO vertalingen, beschikken we over een tool om deze meta-data te vinden.

Laat onze SEO vertalers u helpen naar internationale bekendheid

Vertaalbureau Evina heeft alle knowhow in huis voor een doeltreffende SEO vertaling van uw website, maar ook van uw blog. Wij verzorgen SEO vertalingen van en naar het Nederlands, Frans, Engels en Duits, op vraag kan dit ook naar het Spaans en Portugees. Bij ons is een vertaling van uw website geen letterlijke vertaling. Wij herschrijven uw teksten zonder dat uw verhaal en boodschap verloren gaan. Laat deze opportuniteit niet aan u voorbij gaan …

 

offerte vertaling seo vertaling

10% korting vertaling seo vertaling

Tevreden klanten over onze SEO vertalingen vertellen

Ongelofelijk bedankt om dit op zo’n korte tijdspanne te doen. De vertaling is volledig naar wens.
Merci voor de opmerkingen ook in de Nederlandse taal, daar doen wij het nodige voor.

Mvg Valerie, Kraanverhuur De Groote NV

Excellent - bedankt! Fijn om dat deze ochtend in mijn mailbox te vinden.
We vinden je werk prima hier. Heel actief, vlot, dynamisch; goede zinnen, goede opbouw. Excellent!

Gerrit Janssens, BBC

Een greep uit de SEO vertalingen die we realiseerden voor onze klanten …

SEO vertaling AudionovaSEO vertaling CoreCrewSEO vertaling EasyBrandingSEO vertaling Loën Laboratories
SEO vertaling SelectaSEO vertaling Stone Partners SEO vertaling Villa Ventoux SEO vertaling VR Media 
SEO vertaling AldoSEO vertaling BBC SEO vertaling Belgian Coast GreetersSEO vertaling BizzBooster 
SEO vertaling Club Villamar SEO vertaling Eranco SEO vertaling Great Shape SEO vertaling Internetlenzen 
SEO vertaling Puzzle You SEO vertaling Zalando SEO vertaling Orotex SEO vertaling Sadora Design 
SEO vertaling Steven Ryckier SEO vertaling Traflaco SEO vertaling Velda Cabling SEO vertaling Vidts Recycling 
SEO vertaling Westsite SEO vertaling Westtoer SEO vertaling Belgische casino's SEO vertaling Tempo Team 
Stemmen: 

Enquête

Welke offerte hebt u het liefst voor vertalingen?

Referenties

We zijn volop bezig onze website te vernieuwen. Daarom kunnen er pagina's of links ontbreken. Gelieve ons te willen verontschuldigen voor dit ongemak.

Kies uw taal